Da li klima u Vašem vozilu dobro hladi?

Ako ne hladi, onda je pravo vreme da se ona dopuni! Čak je i nebezbedno voziti auto sa neispravnim klima uređajem, jer automobili koji fabrički nisu posedovali klima uređaj, uglavnom imaju ugrađena leptir stakla i šiber kao prirodnu ventilaciju.

Klima uredjaji u automobilima se s vremena na vreme servisiraju i dopune jer se dešava se da se freon (rashladno sredstvo) izgubi, iscuri, pa je bitno da se dopuni kako bi klima u autu normalno hladila.

Jer ništa lepše nego kada na spoljnoj temperaturi od preko 35 stepeni celzijusa, auto-klima lepo funkcioniše, hladi i smanjuje vlažnost vazduha. U autu je tada temperatura daleko niža i vožnja je prijatna, kako za vozača, tako i za putnike.

Vršimo SAMO DOPUNU klima uređaja, ne i popravku.

Ako na vašem vozilu ne radi neki pogonski deo kao što je kompresor klime, takav kvar u Auto Centru FOKUS 016 ne možete popraviti.

Dakle vršimo samo dopunu freona za sve tipove putničkih i lakih teretnih vozila.

Zakažite dopunu auto-klime, jer je vožnja u letnjim mesecima bez klima uredjaja veoma neprijatna.

Dopuna Klima Uređaja Za Auto
Da vožnja bude prijatnija
Cena / Dopuna Klime
Za cenu dopune nas kontaktirajte
Lokacija i brojevi telefona:
  • 📌 Dopunu vršimo na Tehničkom Pregledu Fokus 016 na lokaciji Đermanovićeva 7 (preko puta Glavne distribucije) u Radničkom naselju, na putu za Vučje.
  • 📞 016 283 473
  • 📞 061 23 98 750
  • 📞 062 1700 833

Najčešća Pitanja

Ne, vršimo samo dopunu vašeg sistema sredstvom za rashlađivanje (freonom).

Ukoliko sumnjate na kvar klima uređaja u vašem automobilu najbolje je obratiti se specijalizovanim servisima.

Svaki auto sa klima uređajem sadrži odredjenu količinu gasa za rashladjivanje (freona), i na našem uređaju vidi se koja je to fabrički propisana količina i takođe proverimo trenutnu količinu gasa (freona).

Npr. Opel Astra po deklaraciji treba da sadrži 480gr, proverimo i utvrdimo da je trenutna količina 180gr i onda se vrši dopuna do fabrički zadatih 480gr.

U proseku dopuna auto-klime traje do dvadesetak minuta. Za to vreme možete odmoriti u našim prostorijama, pročitati neki auto-časopis, popiti kafu, sok.

Najbolje je zakazati na neki od naših telefona 📞016 283 473, 📞061 23 98 750, 📞062 1700 833 ili lično u Đermanovićevoj 7, preko puta Glavne distribucije na putu za Vučje.