Kada mogu da registrujem svoje vozilo?

Registracija vozila vrši se jednom godišnje, ali se može izvršiti i 30 dana pre isteka. Ukoliko registracija vozila istekne, imate rok od 60 dana za produžetak registracije kako bi zadržali iste registarske tablice. U slučaju da produžujete registraciju nakon 60 dana, tablice morate odjaviti u policijskoj upravi i uplatiti taksu za nove registarske tablice.

Šta je sve potrebno da se izvrši registracija vozila?

Pre svega, potrebno je uraditi tehnički pregled vozila, što možete obaviti kod nas. Nakon obavljenog tehničkog pregleda potrebno je uplatiti troškove registracije (premija osiguranja, takse…), što takođe možete obaviti kod nas. Ukoliko niste vlasnik vozila, biće vam neophodno ovlašćenje za produžetak registracije a ako ste vozilo kupili od drugog fizičkog lica potrebna je potvrda o plaćenom porezu na prenos vlasništva nad vozilom koju možete isto odraditi kod nas.

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte, kako bi što brže i lakše produžili registraciju vašeg vozila.

Registracija Vozila
Sve na Jednom Mestu
Cena / registracija
Za cenu registracije nas kontaktirajte
Osiguravajuće kuće:
  • Dunav Osiguranje
Milos Ristic - Registracija vozila
Milos Ristic
Registracijske tablice - LE FOKUS

Glavni Benefiti Usluge

 

Platne kartice Banca Intese

Plaćanje do 6 rata bez kamate i naknade sa karticama Visa, Mastercard i American Express.

Čekovi građana

Plaćanje do 12 mesečnih rata bez kamate i naknade.

Administrativna zabrana

Plaćanje od 3 do 12 mesečnih rata. Pozovite nas za obračun rate.

Najčešća Pitanja

Potrebna vam je saobraćajna dozvola, lična karta vlasnika vozila, urađen tehnički pregled kao i uplaćene uplatnice za osiguranje i dažbine.

Kada izađe registracija duže od 60 dana moraju se menjati i registarske tablice što iziskuje dodatne troškove.

Vozilo možeti registrovati u tom slučaju samo sa ovlašćenjem overenim kod notara.

Za svako vozilo cena registracije se razlikuje zbog više faktora koji utiču na krajnju cenu (da li ste imali nezgode, koliko dugo registrujete na vaše ime, da li menjate tablice ili saobraćajnu, koliko su KW, kubika i koje je godište), tako da ćete najprecizniju cenu dobiti kada nas kontaktirate, mi smo uvek raspoložni da vam pružimo adekvatne informacije.

Ne. Registracija vozila bez prisustva vlasnika može se izvršiti jedino ukoliko posedujete overeno ovlašćenje overeno kod notara.